سفارش تبلیغ
صبا ویژن

5 گام برای بهبود تجربه مشتری از خرید اینترنتی

ایجاد تجربه خوشایند خرید مشتریان، سبب بازگشت مجدد آنها و در نتیجه ایجاد احساس وفاداری نسبت به شرکت شما میشود.

بنابراین برای آشنایی با روش‌های افزایش جذابیت وب سایت خود (در خریدهای آنلاین) و چگونگی ایجاد تجربه خوشایند خرید مشتریان، مقاله زیر را مطالعه کنید.

فاکتورهای متعددی بر روی تصمیم خرید مشتریان تاثیرگذارند. بنابراین درک این فاکتورها و پاسخگویی به نیازهای مشتریان میتواند نقش مهمی را در روند کاری‌تان ایفا کند.

اگر مشتریان در جریان خرید، از عملکرد شما احساس ناامیدی کرده و یا تجربیات ناحوشایندی را کسب کنند، برای تجربه خرید بهتر به دنبال شرکت دیگری می‌گردند. در واقع؛ هر شخص پس از کسب یک تجربه منفی خرید، از شرکت شما صرفنظر کرده و برند جدیدی را امتحان می‌کند. به همین دلیل است که هرگز نباید قدرت تجربه مشتری را دست کم گرفت.

تجربه خرید مشتری در تجارت الکترونیک (آنلاین) چیست؟

تجربه خرید مشتری در تجارت الکترونیکی؛ شامل درک و احساس مشتریان در مورد همه جنبه‌های تجارت الکترونیک شرکت شماست. (از طراحی وب سایت و نحوه ارائه محصولات و خدمات رسانی شما گرفته تا نحوه تعاملات، پشتیبانی و پرداخت)

تصمیم به خرید مشتریان، از لحظه‌ای آغاز میشود که وب سایت شما را باز می‌کنند. آنها با کمی جستجو و بررسی در آن، ممکن است وب سایت شما را بسته و به دنبال شرکت دیگری بگردند و یا ممکن است شما را برای خرید انتخاب کنند.

اگر سفر مشتریان را تا حد ممکن راحت و آسان سازید، نه تنها باعث خرید آنها میشوید بلکه ممکن است شانس تبدیل شدن آنها را به مشتریان وفادار (که برند شما را به خانواده و دوستانشان معرفی میکنند) افزایش دهید.

چگونه تجربیات مشتریان آنلاین خود را مدیریت کنیم

بهترین راه تسلط بر تجربه مشتری تجارت الکترونیک (آنلاین) این است که خود را به جای آنها بگذارید و تصور کنید خودتان مشتری هستید. به این طریق میتوانید نیازها و چالش‌های آنها را شناسایی کرده و در جهت ارتقای سطح عملکرد شرکت خود گام بردارید.

به عنوان مثال از خود بپرسید: آیا این شرکت قابل اعتماد است و ارزش ثبت نام و خرید از محصولات آن را دارد؟ کدام خدمات و محصولات این شرکت، مطابق با نیازهای من است؟ نقاط قوت و ضعف این شرکت در چیست؟ و سوالاتی از این قبیل.

با انجام اقداماتی به مشتریان خود نشان دهید که وقت و سهولت در خرید آنها، برای شما ارزشمند است. برای این منظور تا میتوانید مراحل خرید و سفر مشتریان را ساده سازی کنید.

 به عنوان مثال یکی از مواردی که میتوانید انجام دهید آن است که با توجه به اطلاعات سفارشات قبلی، قسمت‌های لازم هنگام پرداخت را پر کنید. (میتوانید با استفاده ازسیستم اتوماسیون، شماره کارت و تاریخ انقضای آن را که قبلا مشتریان وارد کرده‌اند را ذخیره کرده و در هنگام پرداخت بعدی آن را به صورت خودکار ثبت نمایید. اینگونه مشتری مجبور به وارد کردن تمام جزئیات در هر خرید نخواهد شد.) بنابراین در وقت مشتریان صرفه جویی شده و تجربه خوشایندی در خرید برای آنها ایجاد میشود.

5 روش برای ایجاد تجربه خوشایند خرید مشتری

از کاربران گوشی‌های هوشمند غافل نشوید

تقریبا نیمی از خریداران آنلاین از دستگاه‌های تلفن همراه خود برای گشت و گذار در اینترنت استفاده میکنند.

ارسال رایگان را ارائه دهید

تعیین سقف خرید مشخص به منظور ارسال و حمل و نقل رایگان، ایده خوبی برای ایجاد حس رضایت در مشتریان و تشویق آنها به خرید محصولات بیشتر است.

ارائه پشتیبانی قوی مشتریان

پشتیبانی قوی از مشتریان در تمام مراحل خرید (چه قبل و چه بعد) بسیار مهم است. حتی اگر به یک chatbot اعتماد دارید، نباید به آن بسنده کنید.

 شما باید به مشتریان این فرصت را بدهید تا در صورت لزوم با یک شخص واقعی تماس بگیرند. به ویژه در زمان‌های که پس از دریافت کالا مشکلاتی (چه از سمت شما و چه از سمت مشتریان) پیش آمده باشد، حل سریع مشکلات نقش بسزایی در ایجاد احساس امنیت و رضایت مشتریان خواهد داشت.

مراحل پرداخت را ساده کنید

همانطور که گفتیم هرچه مشتریان برای سفارش محصولات زمان کمتری را صرف کنند، احتمال قطعی شدن خرید آنها افزایش میابد. از برنامه‌های برای ذخیره سازی اطلاعات لازم مشتریان استفاده کرده و آنها را با پر کردن قسمتهای زیاد، اذیت نکنید. زیرا این کار میتواند مانعی اضافی در راه خرید مشتریان ایجاد کند.

تعامل پس از خرید

تجربه مشتریان تجارت الکترونیکی (آنلاین) شما با دریافت کالاهای خریداری شده به پایان نمیرسد. پس از خرید و دریافت کالا توسط مشتریان، از رضایت آنها اطمینان حاصل کنید. برای این منظور میتوانید از آنها بخواهید که به خدمات فروشگاه الکترونیکی شما امتیاز داده و یا آنها را تشویق به ثبت بازخورد خود در شبکه های اجتماعی کنید.

بیشتر بخوانید : 

نتیجه گیری

 

تجربه مشتری تجارت الکترونیک (آنلاین) تمام جزئیات یک فروشگاه آنلاین را شامل میشود. از طراحی صفحه وب سایت گرفته تا روش‌های پرداخت. بنابراین باید از نگاه مشتریان، وب سایت خود را بررسی کرده و پس از درک نیازها و انتظارات مشتریان سعی در برآورده کردن و پاسخگویی به آنها در تمام جوانب فعالیت‌های تجارت الکترونیک خود کنید.